Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Protiv Rudara za bijeg sa sredine tabele

13978260_10210031246246937_1505650015_o
Ivan Banović
  • Autor onogost.me
  • 10.09.2016. u 06:14

Fudbalski  prvoligaški karavan se nastavlja danas poslije dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za SP, a nikšićki prvoligaš će svoj meč šestog kola odigrati sjutra u večernjem terminu od 18.30h, pa će se drugi put ove sezone na stadionu kraj Bistrice paliti reflektori.

Na megdan Sutjesci dolazi bivši šampion, ekipa Rudara koja ove sezone ne pruža partije na očekivanom nivou. Pljevljaci su u prethodnih pet kola upisali svega jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko poraza, pa se ekipa Nebojše Jovovića u sjutrašnjem duelu daje blaga prednost koju neće biti lako opravdati protiv neugodnih gostiju. 

Sutjeska je u nešto boljoj poziciji jer ima pobjedu više, a “plavi” se uzdaju i u prednost domaćeg terena i svoje najvjernije navijače, koji su im bili od pomoći u ovoj sezoni, pa obećavaju da će učiniti sve da im podare novu radost.

“Očekuje nas izuzetno teška utakmica, jer su bodovi prijeko potrebni i nama i njima. Ovaj susret dolazi posle pauze koju smo iskoristili da se preispitamo i pokušamo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. Rudar je promijenio trenera, i pod velikim su pritiskom i sigurno dolaze da se nadigravaju sa nama, Mi svakako idemo na tri boda jer igramo kući, pred svojom publikom i daćemo sve od sebe da obradujemo sve naše navijače”, optimista je pred sjutrašnji duel kapiten Sutjeske Jovan Nikolić.

U šest prethodnih duela u prvenstvenim mečevima, Rudar je tri puta slavio, u dva meča je Sutjeska bila bolji rival, dok je jedan meč završen bez pobjednika.

Ostali mečevi 6. kola Telekom Prve fudbalske lige igraju se danas od 16h, a sastaju se:

Grbalj – Jedinstvo

Lovćen – Petrovac

Mladost – Iskra

Bokelj – Budućnost

Zeta – Dečić

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.