Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rakojević: Levski ima veće iskustvo u Evropi, ali favorit ne pobjeđuje uvijek

peco_rakojevic1
Anadolija
  • Autor onogost.me
  • 20.06.2017. u 09:03

Od svih naših predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, najtežeg protivnika je dobila Sutjeska. Družina Nikole Rakojevića će u 1. kolu kvalifikacija igrati protiv Levskog iz Sofije.

Teška prepreka, ali ne i nepremostiva…

“Nadam se da ni mi nikome nećemo da budemo lak protivnik”, rekao je Dnevnim novinama Rakojević, koji je u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa ekipom Mladosti napravio veliki uspjeh kada je ljeta 2013. došao do plejofa i okršaja sa kasnijim osvajačem Seviljom…

“Levski ima neuporedivo veće iskustvo u Evropi, ali naučio sam na nekim ranijim primjerima, kao i na svom, da favorit ne pobjeđuje uvijek. Pokušaćemo da ostvarimo dobar rezultat”, jasan je Peco.

Stručni štab osvajača Kupa Crne Gore će u narednom periodu analizirati rivala, ali najveći problem “plavo bijelih” je što ekipa još nije kompletirana…

“To što će jedna ekipa igrati Evropu, a možda druga početi sezonu je realnost timova koji igraju Evropu. Ali, takva je situacija, a na nama je da što bolje odigramo taj dvomeč sa Levskim”, dodao je Rakojević.

Sutjeska će 29. junaputovati u Sofiju, a revanš se igra 6. jula u Nikšiću.

“Gdje se igra prva utakmica, nema nikakve veze. I naš motiv za prolaz u 2. kolo kvalifikacija nije eventualni duel sa Hajdukom, nego naš motiv je sam prolazak 1. kola”, podvukao je Rakojević, koji ekipu sprema u Nikšiću.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.