Autor: Branko Čupić
Foto: Milan Šapurić
08:04
28.5.2020.

Rakojević: Najvažnije je da se vraćamo onome što volimo

Još dva dana ostalo je do početka nastavka Prve Telekom lige, kada će Sutjeska u okviru 24. kola gostovati ekipi Koma.


Ekipa Nikole Rakojevića intenzivno se priprema za nastavak šampionske trke i žestoki ritam jer će u naredna dva mjeseca odigrati preostalih 13 prvenstvenih susreta, kao i minimum jedan meč u Kupu Crne Gore. U međuvremenu „plavi“ su odigrali i jedan kontrolni meč u kom su savladali omladinsku ekipu rezultatom 7:1.

„S obzirom kakva je trenutno situacija, kako smo ušli u pripreme i šta se sve izdešavalo, niko sa sigurnošću ne može reći to je tako i tako. Korektno smo radili i prilagođavali smo se situaciji, ali za nas je najvažnije da smo se vratili poslu koji volimo da radimo, vratili smo se treningu, vratićemo se utakmicama. Prema tome, koliko god da je teško, radimo ono što volimo, i sa takvim pristupom ulazimo u nastavak prvenstva, tako da će iz tog razloga biti i, nadam se, manje problema“, istakao je u razgovoru za naš portal trener aktuelnog šampiona Nikola Rakojević.

Ekipi je na pripremama priključeno sedam igrača iz omladinskog pogona. Treneri će na utakmicama imati pravo na pet izmjena, a u sastavu će ukupno biti 20 igrača. Sutjeska nastavak šampionata dočekuje na drugoj poziciji, sa 11 bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Budućnosti, dok je u najmasovnijem takmičenju stigla do polufinalne faze, gdje su plasman još izborili Podgorica, Petrovac i Budućnost.

„Dok god postoji matematička mogućnost da uradimo to što treba u prvenstvu, a naročito u Kupu, sve ćemo uraditi da to i ostvarimo. Tako smo ušli i u ove pripreme, ukupno treće u ovoj sezoni, i u potpunosti vjerujem da će i prvenstvo proći u najboljem mogućem redu”, istakao je Rakojević.

Ostale vijesti iz kategorije