Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Savović: Ekipa Podgorice je još u fazi pronalaženja prave forme

savovic_fk_sutjeska_2
Fk Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 30.09.2021. u 22:31

Fudbalere Sutjeske sjutra očekuje duel desete runde domaćeg šampionata protiv ekipe Podgorice u gostima na DG Areni. Biće to drugi susret ove dvije ekipe u tekućem šampionatu, a prvi su Nikšićani riješili u svoju korist.

I pred drugi međusobni meč u taboru “plavih” su optimisti, nadaju se novom trijumfu. Trener Milija Savović istakao je da će njegov tim pokušati da iskoristi lošiju formu Podgoričana, kako bi došli do nove pobjede.

“Što se tiče ekipe Podgorice, radi se o jednom kvalitetnom sastavu koji je malo izgubio kompas, tako da kažem, još se traži. Doživjeli su veliki broj promjena u stručnom kadru, a to je nešto što ne utiče najbolje na ekipu i mislim da su još u fazi pronalaženja prave forme. Mi ćemo pokušati to da iskoristimo i da ostvarimo pobjedu”, rekao je Savović.

Šef struke u ekipi lidera na tabeli se osvrnuo i na dobre rezultate njegove ekipe u prvih devet kola.

“Završili smo jedan krug sa izvanrednim rezultatom od sedam pobjeda i dvije neriješene, tako da ulazimo u sledeći ciklus sa mnogo više samopouzdanja i snage nego štp smo imali na startu. S obzirom da smo prvenstvo počeli sa dosta novih igrača, novi stručni štab, sve je bilo onako pod znakom pitanja, odnosno kako će se uklopiti i kako će to izgledati. Mi smo se dobro spremili, nadali se najboljem i pokazali jednu kvalitetnu igru sve ovo vrijeme”, ocijenio je Savović.

Meldin Drešković, igrač Sutjeske, poručio je da će protiv Podgorice kompletna ekipa ući sa željom da osvoje tri boda.

“Igramo protiv ekipe koja je prošle godine izborila kvalifikacije za Ligu konferencija, što je veliki uspjeh za taj klub, ali ove godine nakon izmijenjenog sastava nijesu pronašli formu i u nizu su loših rezultata. Mi svakako u utakmicu ulazimo sa istim menatalitetom i željom da osvojimo sva tri boda i da nastavimo niz”, istakao je Drešković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.