Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Savović: Ovo su pripreme koje treba da naprave dobru atmosferu za cijelu takmičarsku sezonu

savovic_fk_sutjeska
Fk Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 21.06.2021. u 14:40

Ekspedicija FK Sutjeska otputovala je juče na Zlatibor, gdje će u narednih desetak dana odraditi glavni dio priprema pred početak naredne sezone. Pripreme će odraditi 24 igrača, a Nikšićani će boraviti u Hotelu „Buket“.

Na Zlatibor su otputovali igrači: Vladan Giljen, Suad Ličina i Radoš Dubljević (golmani), Igor Pajović, Nikola Stijepović, Filip Mitrović, Miloš Drinčić, Marko Matanović, Lazar Kecojević, Aleksa Marušić, Nikola Janjić, Novica Eraković,  Viliam Diaz, Božo Marković, Dušan i Marko Vuković, Vladan Bubanja, Aleksandar Vlahović, Balša Dubljević, Augusto Korea, Dragan Grivić, Darko Nikač, Marko Bojović i Milivoje Raičević. Pored igrača i šefa struke Milije Savovića, na pripreme su otišli i Rade Petrović, Jelenić, Srđa Tatalović i Zoran Radović fizioterapeuti Ivan Matović i Marko Kovačević, ekonom Zorka Bulatović, vođa puta Milojica Srdanović, Vasilije Lalović i Ivan Janjušević.

Sutjeska će na planini u zapadnom dijelu Srbije odigrati tri kontrolne utakmice.

Milija Savović smatra da će pripreme na Zlatiboru biti od velikog značaja za cijelu sezonu.

“Imali smo u Nikšiću desetak  dana uvoda za ono što nas čeka na Zlatiboru. Ovo nisu samo priprema za kvalifikacija za Ligu konferencija, u prinicupu ovo su pripreme koje treba da naprave dobru atmosferu za cijelu takmičarsku sezonu. Dane na Zlatiboru probaćemo da iskoristimo maksimalno. Hemija je jako bitna.  Planirali smo da u ovom periodu odigramo tri kontrolne utakmice. Prvu utakmicu ćemo vjerovatno odigrati sa lakšim protivnikom. Volio bih da nakon toga imamo proveru sa jačim rivalima” rekao je Savović.

Svjestan da tim i sve u klubu očekuje veliki rad, Savović je poručio da je ajbitnije da što prije ekipa bude formirana, kako bi znali na čemu su u narednom periodu.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.