Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska bolja od Iskre, “plavi” opet u šampionskom ritmu

su
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 28.02.2018. u 14:51

Fudbaleri Sutjeske savladali su pred svojim navijačima ekipu Iskre rezultatom 3:1 u utakmici 21. kola Prve Telekom lige.

U prvoj utakmici na svom stadionu, izabranici Nikole Rakojevića, uknjižili su prve bodove u drugom dijelu sezone, pa nakon novog remija Budućnosti, sada imaju 14 bodova prednosti u odnosu na aktuelnog prvaka.

Prvo poluvrijeme utakmice na Gradskom stadionu u Nikšiću obilježilo je mnogo uzbuđenja, kada su i viđena tri gola.

Prvo je prednost domaćoj ekipi donio Luka Merdović pogotkom u 11. minutu, da bi samo deset minuta kasnije Miloš Drinčić uspio da savlada Giljena i donese izjednačenje svojoj ekipi.

Ipak, inicijativu “plavih” uspio je da kruniše u 32. minutu mladi Stefan Lončar nakon jedne veoma lijepe akcije i postavi konačan rezultat prvog poluvremena. Do odlaska na pauzu, odličnu priliku za Sutjesku imao je Šaleta Kordić, ali je lopta pogodila stativu.

U drugom dijelu igre nastavljeno je sa napadima pred oba gola, a najbolju priliku imali su Danilovgrađani, kada su u 59. minutu pokušali preko Kukuličića, a domaći defanzivci skinuli loptu sa gol linije.

Konačan rezultat i sve dileme oko pobjednika riješio je Igor Ivanović u trećem minutu sudijske nadoknade, svojim desetim golom u sezoni.

Sutjeska nakon ovog kola ima 51 bod, 14 više u odnosu na drugoplasiranu Budućnost, koja je igrala neriješeno 1:1 protiv ekipe Mladosti.

U narednom kolu, koje se igra 4. marta, lider će gostovati u Golubovcima, ekipi Zete.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.
U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.