Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska dočekuje Zetu

nk07
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 20.09.2020. u 06:03

Fudbaleri Sutjeske danas će u duelu protiv Zete imati priliku da osvoje treću vezanu pobjedu u meču petog kola Telekom Prve crnogorse fudbalske lige.

Izabranici Dragana Radojičića vezali su dva trijumfa i imaju šansu da nastave seriju protiv Zete, koja je tek prošle srijede ostvarila prvu pobjedu.

Odbrambeni igrač Nikšićana, Darko Bulatović ne krije da kraj Bistrice dočekuju neugodnog protivnika, što su, kako naglašava, dosta puta i dokazali.

 „Mi smo se spremili za ovaj meč. Moraćemo dati 100 odsto svojih mogućnosti da bi osvojili nova tri boda. Imaju dosta mladih igrača uz par njih iskusnih, sigurno ćemo morati uložiti veliki trud da bi dobili ovu utakmicu“, naglasio je Bulatović.

I Dragan Radojičić vjeruje da ih sjutra čeka težak posao, posebno ako se uzme u obzir da „plavo-bijeli“ imaju problem sa povredama i igračima koji nijesu u stroju.

„Imamo igrače na koje će pasti dosta tereta. Zetu ja izuzetno poštujem, njihova omladinska škola svake godine izbacuje neke nove klince i igrače, i oni su prepoznatljivi po tome. Imaju nekoliko novih igrača koji su nosioci igre, dva stranca koji im daju kvalitet više. Jedna izuzetno poletna, snažna i mlada ekipa. Siguran sam da nas očekuje izuzetno težak posao. Mi smo u četiri dana imali dvije jako teške utakmice. Ja se nadam i vjerujem da će moji momci dati maksimum, a ako damo svoj maksimum i igramo na svom terenu, mislim da ćemo se malo više pitati za bodove“, uvjeren je trener „plavo-bijelih“.

Meč kraj Bistrice počinje u 18 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.
U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.