Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska gostuje Bokelju

83cfddfa2e47edff34746674718bfd4b_0_2_0_0
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 15.11.2016. u 19:09

Nakon reprezentativne pauze sjutra se nastavlja fudbalski šampionat Crne Gore, utakmicama 14. kola, a Sutjeska gostuje ekipi Bokelja.

Nikšićki prvoligaš je favorit u sjutrašnjem duelu, jer Kotorani zauzimaju desetu poziciju, i u poslednja tri kola su uspjeli da izbore samo jedan bod.
Sa druge strane, ekipa Nebojše Jovovića je poslije 13 odigranih kola na četvrtom mjestu, a u prvom ovosezonskom duelu, koji je igran na stadionu kraj Bistrice, upisala je trijumf u meču sa Kotoranima.

Sjutrašnja  utakmica ima veliki značaj za obje ekipe, jer bi osvajanjem eventualnih bodova bili bliži svom cilju – “plavi” da budu među četiri prve ekipe, što im garantuje izlazak na međunarodnu scenu, dok se domaćin bori za opstanak.
U tri susreta odigrana prošle sezone, uspješniji je nikšićki tim, koji je slavio dva puta, dok je jednom bio uspješniji kotorski prvoligaš.
Susret Bokelj – Sutjeska je zakazan za 13h, kada se igraju i ostali mečevi 14. kola, u kojima se sastaju :

Grbalj – Zeta

Mladost – Rudar

Lovćen – Dečić

Jedinstvo – Budućnost
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.