Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska ispustila dva gola prednosti

15208050_10207766351212407_274898098_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 26.11.2016. u 13:57

Fudbaleri Sutjeske su danas u gostima igrali neriješeno 2:2 sa ekipom Grblja, u okviru 16. kola Prve Telekom fudbalske lige.

Meč je obilovao uzbuđenjima, gdje je nikšićki prvoligaš došao do ranog vođstva i prednosti od dva gola, da bi se kasnije Grbalj uspio povratiti i do kraja susreta anulirati prednost Sutjeske, pa su se rivali morali zadovoljiti podjelom bodova.

Nije se mnogo čekalo da padne prvi gol na stadionu u Donjoj Sutvari. Ekipa Nebojše Jovovića je već poslije četiri minut igre došla do prednosti, kada se poslije kornera pred golom najbolje snašao Božović i pogodio za 1:0. Igrači Sutjeske su nastavili sa dominacijom, pa u 15. minutu svoju priliku za gol koristi i Dejan Zarubica koji je povisio na 2:0. Gol Zarubice kao da je trgnuo domaće igrače, kada je napadač Grblja Ivan Jablan u 18. minutu pogodio za 2:1, što je bio konačan rezultat prvog poluvremena. 

Početak drugog poluvremena je pripao domaćoj ekipi koja je u 64. minutu stigla do poravnanja, kada Ivan Jablan kažnjava grešku kapitena Nikolića i postiže svoj drugi gol na meču i tako postavlja konačan rezultat utakmice.

Nakon 16 odigranih kola Sutjeska je zadržala treću poziciju na tabeli, koju dijeli sa ekipom Dečića, koji takođe ima 25 osvojenih bodova, a ispred nje se nalaze lider Budućnost i aktuelni prvak podgorička Mladost.

Naredno kolo Prve Telekom fudbalske lige igra se 3. decembra kada će “plavi” gostovati Rudaru u Pljevljima, a prije toga ih očekuje revanš meč četvrtfinala Kupa sa Petrovcem, koji se igra u srijedu 30. novembra na stadionu kraj Bistrice.

U ostalim susretima 16. kola postignuti su sledeći rezultati:

Bokelj – Dečić 1:1

Jedinstvo – Petrovac 1:3

Lovćen – Iskra 1:0

Mladost – Budućnost 1:2

Zeta – Rudar 3:0

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.