Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska juri prvu pobjedu u nastavku šampionata

sutjeska_10
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 04.03.2017. u 07:47

Fudbaleri Sutjeske danas u okviru 20. kola fudbalskog prvenstva Crne Gore na svom terenu dočekuju ekipu Iskre iz Danilovgrada.

U nikšićkom prvoligašu je došlo do smjene trenera nakon prošlog kola, pa će po četvrti put na klupi “plavih“ sjedjeti Nikola Rakojević, trener koji je sa ekipom Mladosti u prošloj sezoni stigao do šampionske titule.

Sutjeska je trenutno na šestoj poziciji, i ima tri boda zaostatka za ekipom Zete, koja se nalazi u zoni koja vodi u Evropu, a dva boda manje od petoplasiranog Petrovca, pa u duel sa Danilovgrađanima ulazi sa imperativom pobjede.

Nakon neriješenog rezultata u prvom kolu nastavka, i poraza prethodnog vikenda u derbiju protiv lidera prvenstva, biće interesantno vidjeti kakva će igra Sutjeske biti pod vođstvom Rakojevića.

U jesenjem duelu današnjih rivala, “plavi“ su sa 3:0 savladali u Danilovgradu ekipu Iskre, koja je u prvom kolu proljećnog dijela savladala Bokelj u gostima, a u narednom je na svom terenu poražena od Zete, pa uloga favorita pripada domaćinu.

Sutjeska već pet utakmica zaredom ne zna za trijumf – kraj Bistrice upisali su pet remija. Posljednja pobjeda u eliti u Nikšiću je viđena 11. septembra (Sutjeska – Rudar 1:0), a od tada su prošla 163 dana.

Meč kraj Bistrice je zakazan za 14.30h, kada se igra još četiri meča 20. kola u kojima se sastaju:

Grbalj – Dečić

Rudar – Budućnost

Bokelj – Jedinstvo

Mladost – Lovćen

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.