Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska protiv Zete nastavlja trku za Evropu

dsc_0047
  • Autor onogost.me
  • 13.05.2016. u 15:56

Fudbalski šampionat Crne Gore ulazi u samu završnicu, a do kraja je ostalo da se odigra još tri kola. Sjutra se igraju utakmice 31. kola, u okviru kojeg Sutjeska na svom terenu dočekuje ekipu Zete. 

Šampion je praktično već poznat, a prvoplasiranoj Mladosti je u ovom kolu dovoljan i bod u gostima protiv ekipe Budućnosti, direktnog rivala za titulu, da bi obezbijedila prvu titulu prvaka. Ipak, do kraja nas očekuje veoma zanimljiva borba za opstanak, kao i za četvrtu poziciju koja vodi u Evropu. Sutjeska ima svega bod manje od četvrtog Bokelja, pa će u naredna tri kola nastojati da ostvari sve tri pobjede, uz nadu da će Kotorani napraviti kiks.

 “Plavi” su u veoma dobroj formi, a u poslednja tri kola savladali su lidera na svom terenu, kao i ekipe Petrovca i Rudara u gostima. Sa druge strane i šestoplasirana Zeta, koja ima 37 bodova, napravila je pozitivnu seriju, kada je u poslednja tri kola savladala Lovćen i Dečić u Golubovcima, kao i Grbalj u gostima i tako se našli u najboljoj poziciji od svih ekipa koje se bore za opstanak. Sutjeska je u prvom dijelu sezone savladala Golubovčane u gostima 0:1, dok je u drugom meču koji je odigran u Nikšiću bilo neriješeno 1:1.

Susret kraj Bistrice počinje u 17.30h, kada su zakazani i ostali dueli 31. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige u kojima se sastaju:

Rudar – Mornar

Budućnost – Mladost

Bokelj – Petrovac

Dečić – Iskra

Grbalj – Lovćen

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.