Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska protiv Zete za ostanak u vrhu tabele

14813654_10207528209539014_614665737_n_0
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 18.11.2016. u 15:02

Fudbaleri Sutjeske sjutra igraju meč 15. kola Prve Telekom fudbalske lige, u okviru kojeg na svom terenu dočekuju ekipu Zete. 

Susret između trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe na tabeli bi mogao da razjasni situaciju na vrhu tabele dva kola prije kraja jesenjeg dijela šampionata. Nikšićki prvoligaš bi eventualnim trijumfom učvrstio poziciju na trećem mjestu iza lidera prvenstva i aktuelnog prvaka, pa motiva za pozitivan rezultat u derbiju kola ne fali.

Sjutrašnji rivali su u ovoj sezoni već odigrali tri meča. U prvenstvenom duelu slavio je tim iz Golubovaca, dok su nakon dva susreta u Kupu uspješniji bili “plavi”. Gosti u posljednja četiri kola imaju polovičan učinak, u kojima  su istim rezultatom ostvarili dvije pobjede i isto toliko poraza.

Optimista pred meč je i kapiten Sutjeske Jovan Nikolić, koji navodi da njegov tim igra jedan od najvažnijih mečeva u sezoni.

“Za nas jedna od najvažnijih utakmica, ako ne i najvažnija do sada. Dolazi nam Zeta, sa kojom smo igrali već tri puta ove sezone. Odlično ih poznajemo i neće nam biti ni malo lako. Mi smo u pozitivnoj seriji, igramo dobro i nadamo se da ćemo ispuniti cilj, a to su tri nova boda”, istakao je Nikolić, koji je u prošlom kolu postigao izjednačujući gol za Sutjesku.

Meč kraj Bistrice igra se sjutra od 13h, kada su na programu i ostali susreti 15. kola CFL-a, u kojima se sastaju:

Budućnost – Lovćen 

Dečić – Mladost

Iskra – Jedinstvo

Petrovac – Grbalj

Rudar – Bokelj

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci