Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Važna pobjeda Sutjeske na Trešnjici

lovcen
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.10.2015. u 15:51

Fudbaleri Sutjeske uspjeli su da slave u današnjem meču 9. kola CFL protiv ekipe Zete na Trešnjici. Odlučujući gol postigao je Žarko Grbović u 73. minute igre, kojim je svom timu donio veoma značajnu pobjedu.

U prvom dijelu igre Sutjeska je imala terensku inicijativu i dvije odlične prilike za gol. Prvo je Kordić u 23. minutu promašio stoprocentnu priliku, da bi pred kraj poluvremena šut Zarubice sa nekih 3-4 metra ukrotio golman domaćih Velimirović. Domaći fudbaleri u prvih 45 minuta nisu ništa značajnije prikazali, i kao da su jedva čekali kraj prvog poluvremena. U početku drugog dijela igre gledamo skroz drugu sliku na terenu. Zeta je konsolidovala redove na pauzi, i do 70. minuta stvaraju čak pet prilika. Kao na traci ređale su se šanse Bjedova, Šofranca, Trišovića, Vlaisavljevića, ali je rezervni golman Sutjeske Ličina uspješno čuvao svoj gol.  I taman kada su se domaći navijači nadali da će Zeta doći do vođstva, po nepisanom pravilu uslijedila je kazna za promašene prilike. Grbović je uspio da iskoristi iznenadnu priliku i dovodi Sutjesku u vođstvo 0:1, što je bio i konačan rezultat meča. Domaći fudbaleri se nisu uspjeli vratiti u igru posle vođstva gostiju, a situaciju je dodatno otežao crveni karton Sekulića u 82. minutu posle kojeg Zeta ostaje sa desetoricom igrača na terenu.

Poslije ove pobjede ekipa Sutjeske ima 15 bodova I dobru šansu da se napokon zadrži u gornjem dijelu tabele. U narednom meču, u okviru 10. kola fudbalskog šampionata Sutjeska na svom terenu dočekuje ekipu Petrovca. U ostalim mečevima 9. kola postignuti su sledeći rezultati:

Bokelj – Iskra  1:2

Lovćen – Budućnost 2:2

Mladost – Grbalj 3:1

Mornar – Dečić 2:2

OFK Petrovac – Rudar 2:0

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.
U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.