Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vučinić bi opet igrao za Leće

1786821-37733711-2560-1440
Eurosport
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2017. u 18:18

Al Džazira je prošlost za Mirka Vučinića, koji priznaje da bi se vratio u Leće, iako je klub sa juga Italije u Seriji C.

Crnogorski reprezentativac je zbog povrede bio van terena skoro godinu i po, a od novembra 2015. zaigrao je samo u završnici meča sa Poljskom, odnosno drugom dijelu prijateljskog susreta protiv Irana.

“Nisam još pričao ni sa kim iz kluba, ali iskreno postoji velika želja da opet zaigram u tom timu. Nadam se da će mi se ona ispuniti. Imam ponude evropskih klubova, a ako ne dođem u Leće sada, može se to desiti i dogodine. Svakako da priželjkujem kontakt sa ljudima iz kluba”, otvoreno je poručio Mirko Vučinić.

Naš fudbaler ostavio je ogroman trag u dresu kluba iz Pulje. Za Leće je nastupao od 2000. do 2006. godine i na 111 nastupa postigao je 34 pogotka.

   CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.