Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zahuktala Sutjeska dočekuje aktuelnog šampiona

rudar_arhiva
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 04.12.2015. u 15:06

Sjutra je na programu drugi meč u fudbalskom prvenstvu Crne Gore između Sutjeske i Rudara, a ukupno četvrti u ovoj sezoni. U sva tri dosadašnja susreta ekipa iz Pljevalja je ostvarila pobjede, pa joj je i pred sjutrašnji duel pripala uloga favorita. 

Aktuelni prvak je u prvom prvenstvenom meču slavio sa 4:1 pod Golubinjom, dok je u Kupu na svom stadionu pobijedio rezultatom 1:0, a u revanšu kraj Bistrice 3:0. Ekipa trenera Mirka Marića poslije 16 odigranih kola ima 31 osvojeni bod i dijeli drugu i treću poziciju sa ekipom Budućnosti. Sa sruge strane u redovima nikšićkog prvoligaša, osokoljeni poslije dva trijumfa, vjeruju da mogu pobijediti pljevaljsku ekipu, i osvetiti se za dosadašnje poraze. Sutjeska je na pragu zone koja vodi u evropska takmičenja, pa je svaki eventualni trijumf za Nedovićevu ekipu od izuzetnog značaja, koja trenutno dijeli petu i šestu poziciju sa ekipom Bokelja i imaju po 24 osvojena boda.

“Nakon dva uzastopna trijumfa, sa mnogo samopouzdanja i želje ulazimo u sjutrašnji meč. Rudar nas je već tri puta ove sezone pobijedio. Siguran sam da ćemo im se sjutra revanširati makar za taj poraz u ligi i tako proljeće dočekati sa najvećim ambicijama što se tiče Evrope ! Pozivam sve navijače Sutjeske I  ljubitelje fudbala da nam sjutra pomognu tako što će doći u što većem broju da zajedničkim snagama dođemo do pobjede i zadovoljno odemo na pauzu, ”, naveo je Srđan Kosović, prvotimac Sutjeske.

Meč kraj Bistrice počinje u 13.00 časova, kada su zakazani i ostali dueli 17. kola CFL u kojima se sastaju:

Mldost – Budučnost

Bokelj – Mornar

Petrovac – Dečić

Zeta – Grbalj

Lovćen – Iskra

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.