Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
12:31
16.6.2019.

Zakaria Alharaiš u Tunisu

Sutjeska je, uoči starta pripema za još jedno učešće u kvalifikacijama za najelitnije evropsko klupsko, dovela trojicu igrača. 


U redove šampiona stigli su Stefan Nikolić, Aleksandar Šofranac i Damir Kojašević.

Nikšićani će sjutra u 9.h krenuti u novu misiju, a svakako je i zanimljivo ko više neće biti u redovima “plavo-bijelih”.

Od onih koji su nosili Sutjeskin dres u prošloj sezoni na prozivci sigurno neće biti Zakarie Mohameda Elmabruka Alharaiša, Šalete Kordića, Luke Merdovića i Miloša Vučića.

Još je neizvjesno da li kraj Bistrice ostaju Bojan Božović i Stefan Stefanović.

Po svemu sudeći vihorno libijsko krilo Zakaria Alharaiš, koji je obilježio finiš prošle sezone, karijeru će nastaviti u Tunisu, prenosi Dan.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:29
  20.7.2019.

  Osim što je postignut istorijski rezultat eliminacijom Slovana i plasmanom u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ovim uspjehom takođe je i dodatno napunjena kasa crnogorskog šampiona.

 • 08:29
  20.7.2019.

  Prodaja ulaznica za prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju Sutjeska igra u utorak 23. jula, protiv ekipe APOEL-a, počinje danas.

 • 13:10
  19.7.2019.

  Prvi čovjek Sutjeske, Ranko Jovović kazao je u izjavi za Dnevne novine da kao društvo nijesmo vjerovatno svjesni kakav je uspjeh napravio šampion Crne Gore plasmanom u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

 • 08:40
  19.7.2019.

  „Hoćemo... pobjedu...hoćemo... pobjedu...“ orilo se sa istočne i zapadne tribine Gradskog stadiona u Nikšiću, u istorijskom meču za Sutjesku, na šta su igrači u plavim dresovima odgovorili na najljepši mogući način i donijeli Nikšiću i svim navijačima i ljubiteljima fudbala u gradu, ali i u Crnoj Gori najljepšu priču na evropskoj sceni.