Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zarubica donio Sutjesci tri boda

bokelji
radiokotor.info
  • Autor onogost.me
  • 16.04.2016. u 17:02

Derbi meč između Bokelja i Sutjeske koji je odigran danas u Kotoru, završen je trijumfom Sutjeske rezultatom 0:2, iako su gosti čitavo drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje. 

Golove odluke za plave postigao je Zarubica u 61. i 90.minutu, i na taj način donio svom timu veoma važnu pobjedu u borbi protiv direktnog konkurenta za izlazak na evropsku scenu.

U prvom dijelu ništa se značajnije nije događalo na terenu stadiona pod Vrmcem, osim crvenog kartona, koji je zaradio igrač Sutjeske Šofranac, poslije drugog žutog kartona.

Drugi dio igre bio je dosta interesantniji, a tada su viđena i oba gola na utakmici. Centarfor Nikšićana iskoristio je prilike koje su mu se ukazale i sa dva gola donio trijumf svom timu.

Poslije ovog kola Nedovićeva ekipa ima 40 bodova, četiri manje od četvrtoplasiranog Bokelja, pa se nakon novog trijumfa vratila u trku za četvrtu poziciju.

Svakako da ovaj trijumf nikšićkom prvoligašu mnogo znači na psihološkom planu, poslije poraza u prethodnom kolu od autsajdera Mornara na svom terenu.

Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, pa Sutjesku očekuje žestoka borba za četvrto mjesto, a u narednom 27. kolu 'plave' očekuje još jedan derbi, kada će u Nikšiću dočekati podgoričku Budućnost.

U ostalim mečevima 27. kola postignuti su sljedeći rezultati:

Mornar - Zeta 2:2 

(Vučinić 22', Kacić 29' - Šofranac 46', Klikovac 53')

Petrovac - Iskra 1:1 

(Čolaković 14' - Jerković 46')

Rudar - Grbalj 0:1

(Carević 27')
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.