Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zarubica nakon poziva za B reprezentaciju: Ovo je velika šansa za mene

dejan_zarubica
Šansa sport
  • Autor onogost.me
  • 25.05.2016. u 11:07

Dejan Zarubica je kao klinac otišao iz Sutjeske na Marakanu, dokazivao se u mlađim kategorijama Crvene Zvezde, a ove sezone je ''eksplodirao'' u rodnom Nikšiću i upravo dobio poziv za B tim reprezentacije.

Nakon 15 datih golova u prvenstvu i Kupu, upoznala ga je šira javnost.

Ovaj dvadesettrogodišnji napadač s pravom se našao na spisku Mojaša Radonjića i  predstavljati najveću opasnost za Vukašina Poleksića i Milan Mijatovića, golmane A tima u meču humanitarnog karaktera, koji će odigrati večeras ove dvije selekcije pod Goricom.

”Iskreno, očekivao sam poziv za ovu akciju. Golgeterski dobra sezona je iza mene. Šteta što nijesmo uspjeli da izborimo Evropu, ali sam na ličnom planu zadovoljan. Ovaj poziv je samo dokaz da je neko pratio moje igre i naravno da sam presrećan zbog toga”, rekao je za Dnevne novine Dejan Zarubica, svjestan da je pred njim i njegovim kolegama iz B tima velika šansa.

”To je možda jedinstvena prilika da dokažemo koliko vrijedimo, da u narednom periodu otvorimo vrata A tima. Zaista, lijepa zamisao Saveza i selektora”, kaže on.

Na pitanje kakav meč očekuje večeras protiv A tima, kaže da bi meč trebalo da bude opušten, sa puno šansi i golova.

”Nema rezultatskog imperativa, nadam se lijepim akcijama. Ovimputem pozivam publiku da dođe u što većem broju, da pokažemo svoju humanu stranu, da pokažemo da smo ljudi”, zaključio je Zarubica.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.