Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zarubica: Očekujemo pun stadion i tri boda na startu šampionata

83cfddfa2e47edff34746674718bfd4b
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 06.08.2016. u 06:19

Utakmicama prvog kola, koje su zakazane za 17.30h, danas startuje jedanaesti fudbalski šampionat u nezavisnoj Crnoj Gori. Pored četiri današnja susreta, i sjutra će biti odigrana dva preostala meča prvog kola. 

Nikšićki predstavnik i dvostruki šampion u Telekom Prvoj fudbalskoj ligi Crne Gore, ekipa Sutjeske, svoj prvi meč u novoj sezoni će odigrati u nedjelju.

Glavni razlog zbog kojeg je “plavima” meč prvog kola pomjeren, jeste taj što će ekipu Lovćena dočekati pod upaljenim reflektorima. Ovo je za domaću ekipu i navijače svakako istorijski trenutak, jer će se jedan meč na stadionu kraj Bistrice po prvi put igrati u večernjem terminu.

Sa novim trenerom i sa dosta izmijenjenim igračkim kadrom, ekipa Sutjeske kreće u novu sezonu sa dosta optimizma i sa željom da pobijede u svakom meču, pa tako i u meču sa cetinjanima. Tim je spreman za nove pohode i biće najvjerovatnije kompletan pred sjutrašnji duel.

“Svi su skoro spremni za utakmicu, osim Damjanovića, jer se još čeka odgovor od mađarskog saveza. Sjutrašnji duel nestrpljivo isčekujemo i iz razloga što se igra pod reflektorima, pa se samim tim nadamo da će stadion biti pun i da ćemo u prvom kolu startovati kako treba i osvojiti tri boda”, optimista je najbolji strijelac "plavih" prošle sezone, Dejan Zarubica.

Uprava Sutjeske je odlučila da kapije stadiona kraj Bistrice budu širom otvorene za sve ljubitelje fudbala, pa se očekuje da tribune stadiona kraj Bistrice budu pune.

U okviru prvog kola danas od 17.30h igraju: Bokelj – Grbalj Rudar – Jedinstvo Dečić – Petrovac dok će od 20.00h igrati Budućnost – Iskra.

U nedjelju će se pored meča u Nikšiću, od 17.30h igrati i meč Zeta - Mladost

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore neće 9. septembra protiv Velsa, u meču 2. kola Lige nacija, moći da igra na stadionu pod Goricom, koji je zbog katastrofalnog stanja terena pod suspenzijom već skoro mjesec dana dana i koja nije skinuta ni nakon posljednje Uefine inspekcije.
Sutjeska je savladala Bokelj na Stadionu pod Vrmcem rezultatom 3:0 u susretu 5. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.