Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gojković: Mislim da nismo pokazali najviše što možemo

wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 10.09.2022. u 16:23
Crnogorski vaterpolisti su u Splitu branili bronzu, na kraju su morali da se zadovolje sedmim mjesto na Evropskom prvenstvu.

Realnost “ajkula” je da su daleko od borbe za medalju, a današnjom pobjedom nad Gruzijom (14:11) osigurali su plasman na Svjetsko prvenstvo.

“Bili smo pod većim pritiskom nego u prvom međusobnom meču sa Gruzijom na startu turnira zbog same važnosti meča i borbe za plasman na SP”, rekao je selektor Vladimir Gojković i nastavio:

“Nije bio naš plan da se borimo za sedmo mjesto, nakon četiri mjeseca rada smo mislili da možemo da se nosimo sa timovima poput Italije i Mađarske, ali ispalo je ovako – da li je realno ili nije, ne znam. Ima još dosta da se radi, pogotovo sa igračima koji ne igraju u top klubovima i koji nisu navikli na najveći nivo”.

“Sada treba da na miru sve analiziramo, ali mislim da naša odbrana nije bila onakva kakva smo mislili da će biti. Generalno mislim da nismo pokazali najviše što možemo”, istakao je Gojković

Izvor: vijesti.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.