Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Janković: Radimo na tome da pokažemo sav svoj talenat, karakter, posvećenost

screenshot/YouTube
  • Autor onogost.me
  • 25.08.2023. u 20:17
Fudbaleri Sutjeske sjutra gostuju ekipi Petrovca u okviru šestog kola Prve crnogorske lige. Vladimir Janković, trener Sutjeske, i igrač Srđan Krstović iznijeli su svoja očekivanja pred sjutrašnji meč.

Novi trener Sutjeske Janković kaže da su njegovi igrači spremni i da se nada pobjedi protiv Petrovca jer su ih u prošlom kolu određene okolnosti spriječile da dođu do bodava ali da će ih to učiniti spremnijim i mudrijim.

"Što se nas tiče želimo da nastavimo da podižemo nivo igre. U svakom slučaju biće ovo jedna lijepa fudbalska predstava. Prije svega računam na dobar start Petrovca i imperativ nas da ovu utakmicu odigramo još bolje nego što smo odigrali prethodne utakmice", rekao je Janković i dodao:

"Što se tiče mojih igrača oni su svi spremni, dobro su trenirali, dobro rade, jako su posvećeni, koncentrisani i iskazuju veliku želju za napredak. Ono što treba da nam se vrati za ovaj period koliko sam ja ovdje jeste rezultat. Smatram da smo imali dobru igru kojom smo mogli da napravimo dobar rezultat i osvojimo bodove i u Bijelom Polju i protiv Budućnosti. Naravno, okolnosti koje su nas spriječile u tome u svakom slučaju nas dižu na jedan viši nivo i čine nas spremnijim, mudrijim za sve naredne utakmice. Radimo na tome na pokažemo sav svoj talenat, karakter, posvećenost u narednoj utakmici i da sa tim pristupom nastavimo u narednoj utakmici i do kraja prvenstva".

Božo Marković je jedini igrač Sutjeske koji je van terena a ekipi su se poslije lakših povreda priključili golman Vlado Giljen i Ilija Tučević.

Standardni igrač Sutjeske, Krstović smatra da im je potrebna pobjeda poslije poraza od Budućnosti i remija u Bijelom Polju.

"Očekivanja su da dobijemo utakmicu naravno. Oni su dobro krenuli, imaju dobar niz, nama treba jedna pobjeda da upišemo tri boda i da dižemo formu polako", rekao je Krstović i dodao:

"Protiv Budućnosti smo igrali dobro ja mislim. Nije to toliko loše bilo i trebali smo da imamo više bodova ja mislim. Nadam se da ćemo protiv Petrovca upisati nova tri boda".

Nakon pet odigranih kola ekipa Petrovca je drugoplasirana sa 10 bodova koliko ima i prvoplasirani Dečić a Sutjeska zauzima šesto mjesto sa osvojenih šest bodova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.