Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Koprivica podnio ostavku: Odgovornost se mora prihvatiti bez obzira na sve

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 14.04.2023. u 21:42
Nakon serije loših rezultata u prvenstvu i četiri meča bez pobjede, sportski direktor FK Sutjeska, Krsto Koprivica, podnio je ostavku na funkciju.

Njegovo saopštenje sa obrazloženjem ostavke prenosimo integralno:

„Mišljenja sam da je ova odluka presedan u našem crnogorskom klupskom fudbalu. Ja sam i došao u klub sa namjerom da neke stvari mijenjamo i da pokažem da se nekad i odgovornost mora prihvatiti bez obzira na sve, zato sam i podnio ostavku. Mislim da jednom zauvijek mora da se prekine praksa, a to je „kidanje glave” trenerima.

Na ovoj funkciji sam bio dvije sezone, iza sebe imam titulu prvaka države kao najmlađi sportski direktor u istoriji kluba kome je to pošlo za rukom, takođe, druge sezone se nalazimo na drugom mjestu uz velike šanse da se osvoji kup. U drugom dijelu sezone nije sve krenulo onako kako se očekivalo i odlučio sam da ja podnesem odgovornost za „loš rezultat “.

Istakao bih i rad u mlađim kategorijama, veliki napredak na tom polju. Nekoliko igrača priključeno prvom timu, stipendijski ugovori, kao i mnogi međunarodni turniri gdje su se naše mlađe kategorije dostojno prezentovale. Hvala svim trenerima sa kojima sam imao izvanrednu saradnju.

Hvala svim igračima, stručnom štabu prvog tima, fizioterapeutima, doktorima, kao i svim zaposlenim u klubu. Neizmjerno i iskreno hvala našim „Vojvodama” i ostalim navijačima najvoljenijeg kluba. Hvala upravi kluba na čelu sa dr Markom Mitrovićem koji su mi dali priliku da obavljam ovu funkciju, kao i svim članovima upravnog odbora.

Hvala mom velikom drugu i prijatelju Ivanu Janjuševiću koji je od prvog dana bio moja desna ruka.

Dužan sam iskazati posebno poštovanje i prema čelnicima Opštine Nikšić, predsjedniku Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine Nemanji Vukoviću i sekretaru za kulturu sport i medije Dejanu Ivanoviću koji su u svakom trenutku iskazali razumijevanje za potrebe kluba.

Sa stadiona biti ispraćen aplauzom za mene je to najveće bogastvo. Ostajem vjeran jedinom klubu! Sutjeska iznad svih! Hvala i srećno”, navodi se u saopštenju Koprivice.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Zamisli nemas dodira sa fudbalom i onda budes sportski direktor Sutjeske..na osnovu cega?Kako si dosao, tako i otisao…nemojmo da se sprdamo.

    2. Marko Gardasevic

      Svaki posao je castan, pogotovo ako ga i ti posteno obavljas. Ali malo je, da ne kazem, neku tezu rijec, cudno kada od stranackog sofera, avanzujes do sportskog direktora.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Komisija za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Opštine Nikšić obišla je oko 200 domaćinstava koji su prijavi štetu nakon zemljotresa koji je sredinom marta pogodio granično područje Crne Gore i Bosne Hercegovine, odnosno selo Čarađe u Goliji.
    Većina uređaja za raspršivanje pesticida ima nepravilnosti koje direktno utiču na nekontrolisano i neravnomjerno nanošenje hemijaklija na voću i povrću koje se uzgaja u našoj zemlji, pokazao je Izvještaj o radu fitosanitarnog sektora za 2023. godinu.