Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ćalić: Euforija se osjeća, očekujemo punu salu

89114977_2466582916965304_8014022646322692096_n
KK Sutjeska Media
  • Autor onogost.me
  • 10.03.2020. u 07:06

Košarkaši Sutjeske premašili su sva očekivanja sa početka sezone i ciljeve koja je prethodnog ljeta postavila nova uprava kluba.

Ekipa Zorana Glomazića kolo prije kraja regularnog dijela ABA 2 lige na pragu je plasmana u plej-of fazu, a za to joj je potrebna pobjeda u sjutrašnjem meču sa Dinamikom pred svojim navijačima.

Jedan od nosilaca igre Nikšićana i bivši igrač barskog Mornara, Marko Ćalić, više je nego zadovoljan urađenim, ali ne krije ambiciju da je njegov tim spreman da napravi i korak više u ovom takmičenju.

“Sigurno da smo u globalu igrali dobro ove sezone što se tiče ABA 2 lige. Bilo je nekih neplaniranih poraza, koji su krivci što već nismo obezbjedili polufinale, međutim sad posle posljednje pobjede opet je sve u našim rukama. Očekuje nas jedna zahtjevna utakmica u srijedu, kako fizički, tako i psihološki, jer je ulog veliki, plej-of i borba za prvo mjesto. Bez lažne skromnosti, mislim da smo već napravili veliki rezultat i premašili sva očekivanja, ali sigurno da ćemo dati sve od sebe za svaku sljedeću pobjedu koja bi nam dosta značila da Sutjesku kao klub uzdižemo sve više i više”, istakao je Ćalić.

Impresivna serija Sutjeske u ERSTE ligi prekinuta je u nedjelju kada je u Nikšiću slavio cetinjski Lovćen, ali lidera domaćeg prvenstva taj poraz mnogo ne brine, jer sve misli nikšićkog tima okrenute su ka duelu koji se igra sjutra u Sportskom centru od 18h.

“Osnovni cilj ove sezone nam je bio da budemo u prve dvije ekipe u crnogorskoj ligi i tako izborimo i sljedeće sezone opet takmičenje u ABA 2 ligi. Dominaciju i impresivni učinak od 19 pobjeda i bez poraza, prekinuo nam je Lovćen. Nikada nisam bio neko ko je tražio alibi, niti bih umanjivao zasluženu pobjedu Lovćena, ali mislim da smo svi mislima okrenuti na utakmicu koja je u srijedu. Euforija se već osjeća i u gradu i ne sumnjam da će publika napuniti salu i biti naš možda i najbitniji igrač u ovoj utakmici”, zaključio je u razgovoru za portal Onogošt Marko Ćalić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci