Autor: Branko Čupić
Foto: KK Sutjeska Media
14:30
23.10.2018.

Ćalić: Evidentirali smo greške i nadam se da ih nećemo ponavljati

Sutjeska u ABA 2 ligi nakon četiri kola ima polovičan učinak, a u petom, koje se igra sjutra, sastaje se u Vršcu sa istoimenom ekipom.


Nikšićani su po jedan poraz i pobjedu ostvarili i na svom parketu i u gostima, a u prethodnom kolu su poraženi kod kuće od Splita.

Krilo Sutjeske Marko Ćalić pred polazak u Vršac je kazao da ih očekuje teško gostovanje i da će se truditi da isprave greške iz duela sa Splićanima.

"Slijedi utakmica u gostima na kojoj ćemo dati sve od sebe da ispravimo poraz od Splita i upišemo dva veoma bitna boda. Ekipa Vršca je sastavljena od mladih i agresivnih igrača koji su željni dokazivanja, pa nas  sigurno čeka težak posao. Evidentirali smo greške iz prošle utakmice i nadam se da ih nećemo ponavljati", istakao je Ćalić.

Trener Zoran Glomazić kazao je da od svog tima očekuje zalaganje, a naročito od odbrambenih igrača.

"Vršac je ekipa koja igra na veliki broj koševa, pa bih želio da naša odbrana funkcioniše kao u poslednjoj četvrtini utakmice sa Splitom. Očekujem maksimalno zalaganje svakog igrača koji dobije priliku i, ako tako bude, siguran sam da ćemo imati veliku šansu da savladamo protivnika", kazao je Glomazić.

Duel između Vršca i Sutjeske igra se sjutra od 18h.

Ostale vijesti iz kategorije