Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević opet najbolji u Valensiji, hvata se zalet za plej-of

dubljevic
FIBA
  • Autor onogost.me
  • 22.05.2019. u 06:05

Bojan Dubljević ponovio je više puta da mu je u Valensiji veoma lijepo i da ne želi da mijenja sredinu, ali gotovo sigurno na isti način gledaju na njihovu saradnju i u španskom klubu.

Valensija je poražena sinoć u gostima u derbiju 33. kola španske ACB lige od Reala sa 83:77, a novim „dabl-dabl“ učinkom u sezoni, ovaj meč je obilježio naš sugrađanin. On je bio i najefikasniji u svojoj ekipi sa 13 postignutih poena, a upisao je i 10 skokova i jednu asistenciju. Po ko zna koji put je bio najbolji u svojoj ekipi, što više nego jasno govori da između našeg košarkaša i Valensije postoji i dalje određena „hemija“ koja je rezultirala i osvajanjem Euro kupa.

„Slijepi miševi“ imaju do kraja ligaškog dijela da odigraju još jedan susret, a onda ih očekuje učešće u plej-ofu, za šta su još ranije obezbijedili „vizu“ i gdje ulaze sa četvrte pozicije na tabeli, pa će u četvrtfinalu imati prednost domaćeg terena.

Valensija će se tako od ligaškog dijela oprostiti u nedjelju, duelom protiv trećeplasirane Baskonije pred svojim navijačima, a onda se kreće u razigravanje, gdje će Bojan u timu “narandžastih” biti u glavnoj roli.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.