Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Filip Barović: Zadovoljan sam igrama, treba u ovom ritmu da nastavimo

b57f16b9c053246426a3dfad3590b88a_generic
http://www.telekom-baskets-bonn.de
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2017. u 13:21

Za sebe kaže da je jednostavno ambiciozan, posvećen i vrijedan. Ako su uzmu u obzir partije koje za njemački Telekom Bon pruža ove sezone, onda je Nikšićanin Filip Barović sve to, i mnogo više. 

Još jedan sjajan nastup imao je naš sugrađanin u posljednjem meču koji je njegov tim, u okviru  5. kola FIBA Eurokupa, riješio u svoju korist savladavši austrijski Obervart Gunners rezultatom 96:69.

Naš centar je bio najbolji u pobjedničkoj ekipi sa  21 poenom i 7 skokova čime je još jednom dokazao da je ove sezone glavni šraf u njemačkoj ekipi.

Po prikazanoj igri u dosadašnjem dijelu sezone stiče se utisak da se Filip odlično uklopio u ekipu i da mu prija igranje u Njemačkoj.

“Dobro sam se prilagodio od samog početka. Imamo dobru ekipu i momci su me dobro prihvatili. Do sad smo ostvarili zacrtane ciljeve, ali treba u ovom ritmu da nastvimo narednih pet mjeseci. Što se tiče moje igre mogu reći da sam zadovoljan“, ističe skromno on u razgovoru za naš portal.

foto:Sebastian Derix

Filip je promijenio dosta klubova i živio je u dosta gradova u dosadašnjoj karijeri, ali mu posebno prija njemački mentalitet gdje je sve uređeno i organizovano.

“Igrao sam u dosta različitih država i mogu reći da sam se u svakoj dobro snašao. Zadovoljan sam životom u Njemačkoj i mogu reći da još do sada nijesam naišao na ovako uređen sistem“, navodi Filip.

Naš sugrađanin, iako daleko od svog rodnog grada, stiže da isprati dešavanja u nikšićkoj košarci, a koristi i ljetnju pauzu  da radi sa MNE klubom.

“Nikšić je uvijek imao dosta talenata i mislim da je tako i sad. Preko ljeta radim sa klubom MNE i uvjerio sam se da ima talentovane djece. Sutjeska ima dobre rezultate u domaćoj ligi i Balkanskoj ligi. Napravili su tim koji ima mladih i iskusnih igrača. To može da bude dobar recept da se vrate u Aba ligu“, ističe Barović, kojem želimo da nastavi sa sjajnim partijama. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.