Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Finale Kupa CG: Sutjeska bez iznenađenja, trofej Budućnosti

ova_10
Sutjeska/Foto MM
  • Autor onogost.me
  • 16.02.2019. u 19:37

Košarkaši Sutjeske poraženi su večeras u finalu Kupa Crne Gore od ekipe Budućnosti rezultatom 85:71, što je podgoričkom klubu donijelo trofej u ovom takmičenju po 12. put.

Početak meča ispratila je mirnija igra koju je obilježila serija promašaja i sa jedne i sa druge strane, pa je prvi dio igre završen rezultatom 18:17 u korist Sutjeske.

Ekipa Zorana Glomazića nastavila je sa hrabrom igrom i u prvom dijelu druge četvrtine uspijevajući da održava rezultatsku klackalicu sve dok Noris Kol nije vezao tri trojke i donio svom timu prednost od osam poena. Na rezultat je uticao i mali broj poena Nikšićana u ovom dijelu igre, pa je na poluvremenu bilo 43:29 za ekipu Budućnosti.

U nastavku je već bilo jasno da će aktuelni šampion ABA lige teško ispustiti pobjedu u ovom meču, a osvajaču Kupa iz 2013. nije mnogo od pomoći bio ni veoma raspoloženi Pavlićević.

Posljednjih deset minuta igre tim Jasmina Repeše uspio je da odigra onoliko koliko mu je bilo potrebno i meč privede kraju u svoju korist.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.