Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Glomazić: Igrači su imali veliko srce

normal_20200305165850_hkk-siroki-kk-sutjeska-ozujak2020-2
Siroki/Domagoj Ledic
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2020. u 06:51

Košarkaši Sutjeske su na gostovanju ekipi Širokog ostvarili veliki trijumf koji im je omogućio da se u posljednjem kolu ligaškog dijela ABA 2 lige pred svojim navijačima bore za mjesto koje vodi u plej-of.

Nikšićani su u par navrata imali visoku prenost, ali je domaćin uspijevao da se vrati u igru, pa je tim Zorana Glomazića nakon velike borbe i uzbudljive završnice slavio rezultatom 78:80.

“Prije svega želim čestitati svojim igračima koji su imali veliko srce i energiju. Teško je dobiti Široki jedan, veliki klub na njegovu terenu. Utakmica je značila mnogo i njima i nama. Međutim, pokazali smo najbolju našu igru. Iskoristili smo greške koje su pravili igrači Širokog. Držalii smo neku prednost. Međutim, Široki se nije predavao nijednog trenutka. U završnici smo imali više sreće, više strpljenja i zasluženo smo pobijedili. Širokom želim uspjeh dalje, ima još jedno kolo, želio bih da i mi i oni budemo u Play – offu”, istakao je nakon meča trener Sutjeske Zoran Glomazić.

Duel posljednjeg kola ligaškog dijela regionalnog takmičenja u kom će pasti odluka da li će Nikšićani igrati plej-of, Sutjeska igra u srijedu 11. marta protiv Dinamika na svom parketu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.