Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Glomazić u MNE timu, Butorović u Sutjesci

mne-team-i-real-madrid-kadeti-tur-bar-2017-1024x575
superkosarka.com
  • Autor onogost.me
  • 27.09.2017. u 12:03

Sutjeska i MNE tim dogovorili su transfere dvojice igrača. Riječ je o Radivoju Glomaziću i Petru Butoroviću.

Obojica su prošle sezone nosili dresove MNE tima. Glomazić je nakon pozajmice iz ekipe Sutjeske u MNE tim za prošlosezonsku IDEA kadetsku super ligu riješio da ponovo obuče dres drugog seniorskog kluba u gradu pod Trebjesom.

Mladi bek rođen 2001. godine igraće u  Drugoj juniorskoj, kao i Prvoj B seniorskoj ligi u dresu “novog” kluba, dok će Petar Butorović zaigrati Prvu juniorsku ligu i pokušati da se bori za ulazak u prvi tim Sutjeske.

Butorović je bavljenje košarkom počeo u Anagastumu, zatim je kao pionir iz matičnog kluba pozamljen MNE timu, da bi kao kadet sa klubom Darka Jevrića obezbijedio prvi odlazak na fajnal-for, zaigrao u Baru protiv evropskih velikana, a protekle godine sa juniorima MNE tima takođe zaigrao prvu Super ligu u istoriji kluba u tom uzrastu.

Dva puta uzastopno na turniru IBC u Beogradu sa ovim klubom je osvojio  odličja (srebrnu medalju u kadetskoj i bronzanu u juniorskoj konkurenciji).

Radivoje Glomazić je kao pionir osvojio bronzanu medalju sa Sutjeskom u domaćem takmičenju, što je kao kadet ponovio na pozajmici sa MNE timom protekle sezone – u drugačijem formatu takmičenja.

Osim IDEA kadetske super lige Glomazić je nastupao i na Prvom međunarodnom turniru u Baru, gdje su MNE timu protivnici bili Budućnost, Real Marid, Mornar i Alba. Takođe je bio na zimskom okupljanju kadetske reprezentacije Crne Gore.

 

Izvor: superkosarka.com

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.