Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ibar bio dva puta na ivici poraza, pa slavio u Nikšiću

sut-ibar
SCREENSHOT
  • Autor onogost.me
  • 04.03.2017. u 21:09

Malobrojna publika u nikšićkom Sportskom centru vidjela je večeras nevjerovatnu košarkašku završnicu meča Sutjeska-Ibar u 22. kolu Erste lige, u direktnom okršaju za drugu poziciju. 

Sutjeska je tri četvrtine meča jurila rezultatski minus, da bi u posljednjoj četvrtini uspjela da preokrene i u posljendjih 20 sekundi meča uđe sa tri poena prednosti. Uslijedio je napad u kojem su Rožajci izborili slobodna bacanja. Nakon prvog pogođenog uslijedio je promašaj, a u borbi za loptu bolje su se snašli gosti i sa nova dva poena izjednačili rezultat.

Prava drama viđena je u nastavku meča. Umjesto napada za pobjedu Sutjeska je izgubila loptu i umalo bila kažnjena. Ušlo se u produžetak u kojem je na kraju Sutjeska opet imala koš prednosti, ali je fortuna poslužila košarkaše Ibra pa su sa zvukom sirene izborili dodatni produžetak .

U nastavku meča Rožajci su uspjeli da se odvoje na 5 poena razlike u samom finišu i da na kraju privedu meč u svoju korist za konačnih 97:104. 

Kod Sutjeske, Đoko Šalić ubacio je 30 poena, Džejms je imao 19 uz 9 asistencija, Đoković 14, dok je kod gostiju najefikasniji bio Marko Ljujić sa 25 poena.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.