Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Odličan povratak Žižića: Onaj osjećaj kada zaigraš poslije 573 dana…

zile
Dynamic VIP PAY
  • Autor onogost.me
  • 19.12.2018. u 07:11

Nikola Žižić je 19 mjeseci čekao ovaj dan. Teška povreda koljena, rehabilitacija, potom, taman kada se oporavio, spor oko ugovora sa bivšim klubom FMP-om... Cijela vječnost! 

Kada vas ”viša sila” spriječi da radite ono što volite, kada žarko želite, a ne možete, kada vam saigrači, prijatelji, društvene mreže, ma čitav internet, ”prave zazubice” konstantnom pričom o košarci – ne preostaje vam ništa drugo, nego da ”stisnete zube”, radite, odbrojavate dane i čekate svoj momenat.

”Onaj trenutak i osjećaj kada zaigraš nakon 19 mjeseci. 573 dana. 13752 sata. 825120 minuta. 49507200 sekundi”, postavio je večeras Žile na Fejsbuku koliko dugo je čekao, prije nego što je napokon dočekao!

Momak koji je igrao za sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore i za B seniorsku, večeras je ponovo ”osjetio” teren. Opet je uzeo narandžastu loptu u ruke, opet je probacivao kroz mrežicu, oduzimao protivnicima, dodavao saigračima, grabio iznad svih ostalih, pa i gubio… Ponovo je Žile košarkaš!

13 poena, 8 skokova, 3 asistencije, po ukradena i ”prodata” lopta – indeks 15 i pobjeda novog kluba Dinamika nad Zrinjskim (88:81,12. kolo ABA 2 lige), rezime je Žižićevog ”come-back-a”.

Moglo je i gore! Nikola, dobrodošao nazad!

 

izvor: Fos Media

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.