Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Spasojević: Zadovoljan sam kako smo otvorili sezonu

116262276_309903600211381_4369354489933580450_n_0
KK Sutjeska Media
  • Autor onogost.me
  • 27.10.2020. u 07:43

Radosav Spasojević ovog ljeta se vratio se u rodni Nikšić, obukao dres Sutjeske i nije pogriješio.

Nakon dva kola Sutjeska je lider MKLCG sa maksimalnim učinkom. Nikšićani su u prva dva kola odbranili domaći parket, pobjedili Podgoricu i Danilovgrad ali prave obaveze tek predstoje…

“Jako sam zadovoljan kako smo otvorili sezonu. Potvrdili smo dobar rad tokom ljeta u dva meča i u domaćem šampionatu protiv Podgorice i Danilovgrada, gdje smo upisali pobjede. Protiv Podgorice smo zasluženo slavili. Imali smo nekih malih nedostataka koje smo ispravili u meču protiv Danilovgrada”, rekao je Spasojević na početku razgovora za Sportski.me

U timu je nekoliko iskusnih igrača posebno na pozicijama 4 i 5. Pored Spasojevića tu su Boris Lalović te Ismet Sejfić a pred početak sezone stigao je Milovan Drašković.

“Sa mnogim momcima sam igrao i ranije tako da se poznajemo dobro. Na spoljnjim pozicijama je dosta mladih igrača, kojima nedostaje iskustva. Dobili su šansu da se pokažu a mi stariji ćemo im pomoći da se što bolje prilagode”, rekao je Spasojević.

Možda i najveće pojačanje Nikišićana ove sezone je na klupi – poznati stručnjak Velimir Gašić.

“Došao nam je iskusni trener sa kojim je odlično raditi. Čovjek sa velikim iskustvom, od kojeg može dosta da se nauči. Jako sam zadovoljan saradnjom i nadam se da će tako i ostati”, rekao je Spasojević.

ABA 2 kreće 9. novembra

Sutjeska će se ubrzo pojaviti u ABA 2 ligi. Zbog poznate situacije sa koronavirusom utakmice će se igrati u tzv. balonima – prvi je na Zlatiboru 9. novembra.

“Predstoji nam prvi turnir ABA 2, nadam se da ćemo se predstaviti u što boljem svijetlu, upisati što veći broj pobjeda”, rekao je Spasojević.

 

Izvor: sportski.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.