Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska dočekuje Igokeu u direktnom okršaju za opstanak

vranjes_2_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.01.2016. u 16:07

Posle dužeg vremena košarkaši Sutjeske ulaze u jednu utakmicu kao favoriti. Nakon dvije vezane pobjede, od kojih je jedna bila u gostima, u Nikšić dolazi ekipa Igokee. Rival po mjeri.

Košarkaši Sutjeske protiv Igokee moraju potvrditi pobjede nad Partizanom i MZT-om i tako učvrstiti mjesto koje donosi opstanak u ligi. Upravo je Igokea direktan rival Sutjeske za opstanak pošto obije ekipe imaju po 7 pobjeda. Međutim Igokea je ekipa koja zna da igra u gostima jer imaju tri gostujuće pobjede, među kojima su i pobjede nad Partizanom i Crvenom Zvezdom u Beogradu.

Dušan Dubljević trener Nikšićana kaže da se utakmici mora prići bez kompromisa i da se ekipa Sutjeske nalazi u dobroj formi.

"Ovoj utakmici moramo prići bez kompromisa, u smislu visoke koncentracije u odbrani, kako u poziciji tako i u tranziciji, jer igramo protiv izuzetne napadačke ekipe, koja igra brzu košarku. Moja ekipa se nalazi u dobroj formi, tokom cijele sezone izražen je timski duh a i čvrstina u odbrani je na zavidnom nivou. To nam daje pravo da se nadamo dobrim stvarima. Pozvao bih našu publiku da nam pomogne da zabilježimo još jednu pobjedu na domaćem terenu”, kazao je on.

Jedan od najboljih igrača Sutjeske, Radosav Spasojević, ističe da će učiniti sve da bodovi ostanu u Nikšiću.

"Po mom mišljenju prva utakmica u sezoni u koju ulazimo kao blagi favorit. Vezali smo dvije pobjede i potvrdili dobru formu i kvalitetan rad na treninzima. Respektujemo ekipu Igokee ali učinićemo sve da bodovi ostanu u Nikšiću", jasan je Spasojević.

Utakmica se igra u petak od 20 sati u Sportskom centru Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras u prvom kolu Prve crnogorske košarkaške lige savladala Jedinstvo u Bijelom Polju (81:68) i napravila lijepu uvertiru pred meč sa Bosnom u Sarajevu u 2. kolu NLB ABA2 lige koji se igra u srijedu od18 h.
Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.