Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska neporažena kod kuće

sutjeska-anagastum-7-768x576
superkosarka.com
  • Autor onogost.me
  • 28.03.2019. u 12:02

Košarkaši Sutjeske nanijeli su prvi poraz ekipi Budućnosti Voli u ovogodišnjem izdanju Prve juniorske lige CG. Izabranici Vladimira Taušana savladali su najvećeg rivala sa čak 92:64.

Bolje su ovaj duel otvorili gosti, koji su zahvaljujući Drobnjaku stekli +7 (10:17), ali je Sutjeska na kraju prvog perioda imala vođstvo 22:19.

Velika borba viđena je do kraja prvog poluvremena, a gosti su imali koš prednosti (34:36).

Treći kvartal obilježila je sjajna igra Sutjeske, koju su do +15 predvodili Vulević i Milović. Taj period sa čak 32:15 pripao je Nikšićanima, a sjajne uloge imali su još Bojičić, Radulović, Džaković i Varajić.

Sa 66:51 domaći ulaze u poslednji kvartal, što je gostima bilo prilično šokantno, jer su igrali veoma dobro u prvom poluvremenu.

Nažalost po aktuelnog prvaka, a na ogromno zadovoljstvo publike u sali Srednje ekonomske škole u Nikšiću, u poslednjem kvartalu drugoplasirani tim bio je još motivisaniji da do kraja u potpunosti nadigra rivala u svim segmentima igre.

Neobično i neobjašnjivo je to da je Budućnost u nastavku potpuno stala, da nije mogla da zaustavi prodore i šuteve prvenstveno Milovića, koji je ponovo bio najbolji akter 3. ovosezonskog međusobnog duela dva kluba.

Budućnost je slavila u Podgorici sa 79:64, no sinoć je praktično jedan tim potpuno dominirao na terenu u drugih 20 minuta.

 

Izvor: superkosarka.com

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.