Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska pred praznim tribinama ovjerava plej-of

73034842_2419482538273304_3339312621391183872_n_0_0_0
KK Sutjeska Media
  • Autor onogost.me
  • 10.03.2020. u 22:54

U posljednjem kolu ligaškog dijela ABA 2 lige košarkaši Sutjeske u Nikšiću dočekuju sjutra ekipu Dinamika, a ovaj meč će se igrati bez prisustva publike.

Naime, Ministarstvo zdravlja Crne Gore, predstavilo je stroge preventivne mjere, u cilju zaštite građana od koronavirusa. Između ostalog, odlučeno je da će se neko vrijeme, sportske manifestacije u našoj zemlji održavati bez prisustva publike, pa poštujući instrukcije nadĺežnih, utakmica poslednjeg kola regularnog dijela ABA 2 lige, odigraće se pred praznim tribinama, stoji u saopštenju kluba objavljenom na zvaničnoj Facebook stranici.

Ovaj duel za ekipu Zorana Glomazića je odlučujući, jer ukoliko savladaju goste iz Beograda ostvariće plasma u plej-of fazu, a trener Nikšićana je optimista pred večerašnji duel.

“U poslednjoj utakmici regularnog dijela takmičenja, mi se borimo za  plej-of,  a Dinamik za  opstanak u ABA 2 ligi. Obje ekipe biće silno motivisane. Mi smo i fizički i psihički spremni za ovaj duel, i nadam se da ćemo obradovati sve ljude koji su nas, bezrezervno podržavali tokom čitave sezone”, naveo je Glomazić.

Težine meča svjestan je i centar Sutjeske Boris Lalović.

“Poslije velike pobjede u prošlom kolu, dolazi nam mlada ekipa Dinamika. Svjesni smo da nam trijumf donosi plej-of, tako da ćemo od prvog minuta biti spremni i maksimalno skoncentrisani”, istakao je Lalović.

Duel Sutjeske i Dinamika igra se u Sportskom centru od 18h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.