Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Velika pobjeda Sutjeske protiv Zadrana

dsc_8830
MM
  • Autor onogost.me
  • 04.12.2015. u 22:03

Možda su Zadrani bili u seriji od tri uzastopne pobjede, ali su  zato košarkaši Sutjeske, u prethodnim porazima protiv najjačih ekipa ABA lige, iskovali večerašnju pobjedu. Trener domaćih , Dušan Dubljević, u najavi je nazvao meč najvažnijim, a njegovi igrači su ga upravo tako i doživjeli. 

Bez prava na kiks, sigurni od početka do kraja, uz jedino loše izdanje u prvoj četvrtini, igrači Sutjeske su pokazali večeras zašto se svi plaše gostovanja u Nikšiću. Znaju svi dobro da zadnje mjesto na tabeli nije pravo lice Nikšićana, a znali su to najviše i sami igrači koji su to večeras na terenu i dokazali.

Sjajna atmosfera u Sportskom centru, odlična odbrana, skoncentrisana završnica i fenomenalni Spasojević i Albijanić sa po 18, odnosno 17 poena za konačnih 71: 60. 

"Imali smo veoma slab start, međutim ostatak smo odigrali dobro i zasluženo slavili, čime smo pokazali da zaslužujemo visoko mjesto u ABA ligi", istakao je Spasojević.

Dugo se čekala nova, zasad četvrta abaligaška pobjeda, ali svako ko je gledao prethodne Sutjeskine mečeve mogao je očekivati pobjedu. Prije svih trener Dubljević.

"Čestitke mojim igračima na dugo čekanoj pobjedi. Nije lako igrati pod moranjem pobjede i protiv favorita, što je Zadar i bio. 4 pobjede do sada nije malo, i jedna pobjeda nas dijeli do 7. mjesta", kazao je on. 

Pohvale za igru domaćina nije skrivao ni trener Zadra, Ante Nazor.

"Čestitao bih protivniku na pobjedi. Fanatično su igrali, imali su veću želju, volju, agresivnost da dobiju ovu utakmicu. Mi se nijesmo dobro psihološki pripremili za ovaj susret-na ovaj ambijent, na agresivnost protivnika. Od samog starta smo dozvolili da nas protivnik lagano nadigrava prodorima do kraja.Tu naš reket nije bio dobro zatvoren. Nedostajalo je discipline u pozicionom napadu. Zaista smo katastrofalno odigrali drugi dio, protivnik nas je limitirao i nijesmo našli pravu alternativnu odbranu da se vratimo u utakmicu", zaklučio je Nazor.

Na redu je Tajfun, najbolja slovenačka ekipa. Na stranu to, dolaze u Nikšić. 
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.