Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vujović: Od nas se očekuje brza reakcija

46221270_2244199305863316_2968527785489858560_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2018. u 07:18

Košarkaši Sutjeske sjutra u gostima protiv Heliosa igraju meč 8. kola ABA 2 lige.

Tim Zorana Glomazića u Domžale ide nakon dva vezana poraza, jednog u regionalnom takmičenju i jednog u ERSTE ligi, pa će na teškom gostovanju pokušati da se vrati na pobjednički kolosjek, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.

“Očekuje nas izuzetno težak meč. Helios ima nekoliko sjajnih košarkaša koje moramo zaustaviti ako želimo da dođemo do željenog rezultata. Ovaj ispit nam dolazi poslije dva poraza, Rogaške u ABA2 takmičenju i Ulcinja u domaćem prvenstvu, pa se od nas očekuje brza reakcija. Nadam se da ćemo sve što znamo pokazati na parketu, kako bi u Nikšić donijeli dva vrijedna boda”, istakao je Miloš Vujović pred meč u Domžaleu.

Trener nikšićke ekipe smatra da je težek period iza ekipe i da će njegovi igrači uložiti maksimalan napor da upišu trijumf u sjutrašnjem meču.

“U goste idemo ozbiljnoj ekipi koja u svojim redovima ima igrače sa zavidnim iskustvom u ABA1 i ABA2 ligi. Od svojih igrača očekujem maksimalnu koncentrisanost tokom čitavog susreta. Težak raspored i težak period smo ostavili iza sebe,  pa se nadam da ćemo već u srijedu naći način da obradujemo sve koji vjeruju u naš kvalitet”, istakao je Zoran Glomazić.

Meč između Heliosa i Sutjeske igra se sjutra od 19h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci