Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Žižić: Pobjeda bi bila iznenađenje, Cedevita je ogromni favorit

kosarka_2
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 03.10.2015. u 17:16

Da nijesu slučajno u ABA ligi košarkaši Sutjeske su to pokazali već u prvom kolu. Iako poraženi od slovenačkog šampiona, Nikšićani nijesu bili u podređenom položaju nijednog minuta tokom meča. 

Falilo je samo malo sreće da odličnu igru pretvore u pobjedu.

“Imali smo sedam poena prednosti na poluvremenu. Početkom treće četvrtine ispustili to, da bi kasnije opet imali par šansi da prelomimo meč na našu stranu, ali nijesmo uspjeli. Sigurno ostaje žal za pobjedom, ali nema vremena za tugovanje”, kazao je za portal Onogošt, kapiten Sutjeske Nikola Žižić.

Nema vremena jer je sledeći meč već u nedelju. Nisu ni uspjeli da se slegnu utisci sa premijere a Sutjesku očekuje novi meč i novo iskušenje. U Nikšić gostuje prvi favorit za osvajnje ABA lige, evroligaš Cedevita.

“Već sjutra igramo sa Cedevitom. Veliki protivnik. Uz Zvezdu, sigurno najbolja ekipa. Oni su ogromni favorit protiv nas, tako da bi eventualna naša pobjeda bila veliko iznenadjenje”, kazao je Nikola.

Na kraju, Žižić je pozvao navijače i sve ljubitelje košarke da dođu u što većem broju, ispune Sportski centar i na taj način pomognu ekipi da dođe do prve pobjede u ligi.

Utakmica sa Cedevitom je u nedelju sa početkom u 21h. Cijena ulaznice je dva eura.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.