Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kvalifikacije za EP (U19): Crna Gora danas protiv Austrije

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2023. u 07:58
Omladinska reprezentacija Crne Gore nastavlja danas kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Nakon remija sa Engleskom (0:0) na startu preliminarne runde, izabranici Gorana Perišića igraće sa Austrijom i probati da stignu do prvog trijumfa na turniru. Nema sumnje da ovaj meč može da bude i te kako značajan za krajnji plasman, jer će u slučaju trijumfa “crveni” biti blizu osvajanja jednog od dva prva mjesta.

Selektor našeg tima Goran Perišić uoči duela sa Austrijancima je rekao da njegov tim čeka izuzetno težak meč.

“Očekuje nas još jedna zahtjevna utakmica protiv Austrije koja je fizički dosta jaka selekcija. Nadam se da ćemo uspjeti da se oporavimo poslije iscrpljujućeg meča protiv Engleske i da ćemo uspjeti da se nametnemo kroz igru što protiv prethidnog rivala nije bio slučaj. Vjerujem da će nam taj način igre donijeti mnogo bolje izdanje, sa više šansi i nadam se više golova u mreži protivnika”, rekao je Goran Perišić.

Utakmica između Crne Gore i Austrije igra se na stadionu pod Goricom od 18 sati.

Izvor: Dan

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Siva ekonomija je ozbiljan problem, jer stvara nelojalnu konkurenciju i ugrožava održivost turističkog sektora, ocijenio je za Pobjedu predsjednik Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva PKCG Ranko Jovović, dodajući da je potrebno standardizovati i legalizovati privatni smještaj. Iako su najave za sezonu dobre, pozvao je na pojednostavljenje procedura za dobijanje dozvola za rad i boravak sezonskih radnika.
    Sa dva poraza od Italije, rukometaši Crne Gore su, bar zasada, ostali bez vize za Svjetsko prvenstvo u rukometu i ostali da čekaju četvrtak i odluku IHF-a o specijalnoj pozivnici.