Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavice” i u drugom kontrolnom meču slavile protiv Slovačke

rscg.me
  • Autor onogost.me
  • 29.10.2022. u 20:14
„Lavice“ su slavile i u drugom kontrolnom meču protiv Slovačke uoči Evropskog prvenstva čiji je jedan od domaćina i Crna Gora – slavile su 33:24 u dvorani Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore. U prvom međusobnom duelu koji je odigran sinoć u dvorani „Verde“ bilo je 37:20.

Selektorka Bojana Popovića dala je priliku svim igračicama, a kao i u prvom meču, njih 10 se upisalo u strijelce. Jovanka Radičević i Ivona Pavićević su bile najefikasnije sa po šest golova, Itana Grbić je postigla pet, a Matea Pletikosić četiri.

Marina Rajčić je imala osam, a Marta Batinović koja je branila prvih 20-ak minuta, meč je završila sa četiri uspješne intervencije.

Slovačka je nekoliko puta imala minimalnu prednost u uvodnim minutama, „lavice“ su preokrenule sredinom prvog poluvremena i nakon prvih 30 minuta vodile su 18:14.

Sve je bilo riješeno sredinom nastavka, kada je Grbić u 46. minutu pogodila za 25:19, a prednost je jednom bila i dvocifrena – 33:23.

Naše djevojke nastavljaju pripreme u Podgorici, gdje će 5. novembra protiv Španije igrati na startu Evropskog prvenstva čiji su domaćini još Slovenija i Sjeverna Makedonija.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.