Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavovi” protiv Francuza, Vujović: Iznenađenja se dešavaju

Screenshot/RTCG
  • Autor onogost.me
  • 18.01.2023. u 08:18
Rukometaši Crne Gore danas nastavljaju Svjetsko prvenstvo protiv Francuske, što je ujedno i prvi meč "lavovima" u drugoj fazi takmičenja.

Igrači, koje sa klupe vodi selektor Zoran Roganović, pored Francuza, za rivale će u novoformiranoj grupi imati selekcije Poljske i Slovenije.

Svjestan da Crnu Goru očekuje najteži protivnik, aktuelni olimpijski šampion, desni bek Branko Vujović prepušta ulogu favorita “trikolorima”.

“Mislim da je najveći izazov za sve nas igrati protiv takvih ekipa. Kad smo počinjali da igramo rukomet, sanjali smo da igramo protiv takvih protivnika. Nezahvalno je reći da ćemo pobijediti Francusku, sigurno ćemo se potruditi da im pokvarimo planove. Svaka ekipa ima slabu tačku. Iznenađenja se dešavaju u svakom sportu, zašto ne bi vjerovali u pobjedu”, kazao je Vujović za RTCG.

Duel između Crne Gore i Francuske počeće u 18 časova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.
    Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.