“Lavovi” protiv Francuza, Vujović: Iznenađenja se dešavaju

Screenshot/RTCG
 • Autor onogost.me
 • 18.01.2023. u 08:18
Rukometaši Crne Gore danas nastavljaju Svjetsko prvenstvo protiv Francuske, što je ujedno i prvi meč "lavovima" u drugoj fazi takmičenja.

Igrači, koje sa klupe vodi selektor Zoran Roganović, pored Francuza, za rivale će u novoformiranoj grupi imati selekcije Poljske i Slovenije.

Svjestan da Crnu Goru očekuje najteži protivnik, aktuelni olimpijski šampion, desni bek Branko Vujović prepušta ulogu favorita “trikolorima”.

“Mislim da je najveći izazov za sve nas igrati protiv takvih ekipa. Kad smo počinjali da igramo rukomet, sanjali smo da igramo protiv takvih protivnika. Nezahvalno je reći da ćemo pobijediti Francusku, sigurno ćemo se potruditi da im pokvarimo planove. Svaka ekipa ima slabu tačku. Iznenađenja se dešavaju u svakom sportu, zašto ne bi vjerovali u pobjedu”, kazao je Vujović za RTCG.

Duel između Crne Gore i Francuske počeće u 18 časova.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predstavnik bivših radnika nikšićke Željezare Ivan Vujović saopštio je za TVCG da je sa Elektroprivredom (EPCG) dogovoreno da će u novoj kompaniji biti zaposleno 197 radnika, koji će prvih mjesec dana raditi po ugovoru o djelu. Nakon toga novoosnovana firma EPCG-Željezara Nikšić raspisaće konkurs za zapošljavanje.
  Monodrama Naši dani, nastala dramatizacijom satiričnih pjesama Vladislava Petkovića Disa (Naši dani, Himna) i najznačajnijih pripovjedaka srpskog satiričara Radoja Domanovića biće održana u Nikšićkom pozorištu večeras u 20 časova, a u organizaciji JU Zahumlje.