Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Međunarodni džudo turnir “Miloš Stanković”: 10 medalja za “Trebjesu”

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.03.2023. u 07:24
U Golubovcima juče je održan Međunarodni džudo turnir "Miloš Stanković" na kome je učestvovalo 510 takmičara iz 41 kluba iz Crne Gore i okruženja.
Na turniru su učestvovali i takmičari Džudo kluba “Trebjesa” iz Nikšića i osvojili 10  medalja – tri zlatne, četiri srebrne i tri bronzane.

Zlatne medalje osvojili su: Milatović Anamarija Isufaj Medo i Samardžić Dunja, a srebrne Butorović Miloš, Janjušević Matija, Pavlićević Ena i Bulatović Nikola.

Bronzane medalje osvojili su: Roćenovic Vuk, Pindović Katarina i Sundić Andrea.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    NVO "Bunte scena" protestovala je, sa grupom građana, ispred Nikšićkog pozorišta, zahtjevajući ostavku ili smjenu umjetničkog direktora te kulturne ustanove Janka Jelića zbog stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava "Izložene" ne uvrstiti u repertoar Nikšićkog pozorišta.
    Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
    U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.