Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikola Malović sportista Nikšića

KK Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 20.12.2023. u 15:47
Član Karate kluba Onogošt Nikola Malović najbolji je sportista Nikšića u 2023. godini, u tradicionalnom izboru Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

Za najuspješniju sportsku organizaciju izabran je Džudo klub Akademik, a za najuspješnijeg trenera Miloš Perović iz RK Trebjesa, prenosi RTNK.

Najperspektivniji sportista u kategoriji pionira je Milan Barović iz Akademika, a najbolja sportistkinja u istoj konkurenciji je članica Akademika Vanja Guzina.

Za najuspješnije mlade sportiste izabrani su džudisti Andrija Martinović član Akademika i Jovana Mrvaljević iz Onogošta.

Među njbolje sportiste Nikšića, osim Malovića izabrani su i fudbaler Dušan Vuković, teniser Simon Knežević, košarkaš Bogdan Bojić, atletičarka Slađana Pejović, rukometašica Maša Dubljević, džudista Nikola Gardašević, Nikola Raičević (boks), Anstasija Vukasović (skijanje), Arijana Kovačević (ples) i Aleksa Bečanović (futsal).

U kategoriji sportista sa invaliditetom za najbolje su izabrani stonoteniser Vasilije Šućur i Aleksandar Mrvaljević (Specijalna olimpijada).

Najbolji društveno sportski radnik je Jovan Todorović, a najuspješniji pojedinac u sportskoj rekreaciji je Mirjana Jovanović iz DSR Veterani.

Za najboljeg sportskog novinara izabran je Savo Njunjić iz Vijesti.

Svečana dodjela priznanja biće održana u ponedjeljak 25, decembra u 12 sati u Tehnopolisu.

Sekretarijat je odlučio da posthumno nagradi košarkaša Ivana Ćorovića koji je preminuo 11. avgusta ove godine u 26. godini života.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    4

    1. Aleksa Becanovic..ahahahahahaa..a ko su ovi ljudi?U Nk sad ispeces pleh kolaca i odmah si najbolji u necemu..cirkus

    2. Svaka čast sportistima! Dok je ovakav sekretarijat za sport nema svrhe učestvovati na konkursu! Državni prvaci u svojim kategorijama i u malim i u velikim bazenima da nijesu dobili ni zahvalnicu od svog grada.Baš se razumije te u sport i znate da prepoznate talenat.Kad te grad zaboravi šta da očekujemo od nekog drugog.Još jednom sve čestitke nagrađenima!

      1. Tačno, precizno. Bila sam najblaže rečeno, ogorčena stanjem u nikšićkom sportu, kada je o njemu vodio “brigu” DPS. E možete zamisliti, kakav je rad aktuelnog Sekretarijata, kada tvrdim da je nerad njihovih prethodnika, bio mnogo bolji od “truda” Ivanovića i društva. Za njih postoje samo borilački sportovi.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Najbolji crnogorski šahisti bore se od danas se do 4. maja u Herceg Novom za trofeje u Premijer, Prvoj, Ženskoj i Pionirskoj ligi Crne Gore, saopšteno je iz Šahovskog saveza.
    U okviru 32. kola Meridjanbet Prve crnogorske lige igra se derbi u Podgorici, gdje će Sutjeska gostovati Budućnosti.
    ALFA Centar juče je na Trgu slobode otvorio izložbu stripa za edukaciju najmlađih učesnika u saobraćaju „Alek i Ana“, koji je namijenjen učenicima polaznih razreda osnovne škole.