Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikola Malović sportista Nikšića

KK Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 20.12.2023. u 15:47
Član Karate kluba Onogošt Nikola Malović najbolji je sportista Nikšića u 2023. godini, u tradicionalnom izboru Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

Za najuspješniju sportsku organizaciju izabran je Džudo klub Akademik, a za najuspješnijeg trenera Miloš Perović iz RK Trebjesa, prenosi RTNK.

Najperspektivniji sportista u kategoriji pionira je Milan Barović iz Akademika, a najbolja sportistkinja u istoj konkurenciji je članica Akademika Vanja Guzina.

Za najuspješnije mlade sportiste izabrani su džudisti Andrija Martinović član Akademika i Jovana Mrvaljević iz Onogošta.

Među njbolje sportiste Nikšića, osim Malovića izabrani su i fudbaler Dušan Vuković, teniser Simon Knežević, košarkaš Bogdan Bojić, atletičarka Slađana Pejović, rukometašica Maša Dubljević, džudista Nikola Gardašević, Nikola Raičević (boks), Anstasija Vukasović (skijanje), Arijana Kovačević (ples) i Aleksa Bečanović (futsal).

U kategoriji sportista sa invaliditetom za najbolje su izabrani stonoteniser Vasilije Šućur i Aleksandar Mrvaljević (Specijalna olimpijada).

Najbolji društveno sportski radnik je Jovan Todorović, a najuspješniji pojedinac u sportskoj rekreaciji je Mirjana Jovanović iz DSR Veterani.

Za najboljeg sportskog novinara izabran je Savo Njunjić iz Vijesti.

Svečana dodjela priznanja biće održana u ponedjeljak 25, decembra u 12 sati u Tehnopolisu.

Sekretarijat je odlučio da posthumno nagradi košarkaša Ivana Ćorovića koji je preminuo 11. avgusta ove godine u 26. godini života.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  4

  1. Aleksa Becanovic..ahahahahahaa..a ko su ovi ljudi?U Nk sad ispeces pleh kolaca i odmah si najbolji u necemu..cirkus

  2. Svaka čast sportistima! Dok je ovakav sekretarijat za sport nema svrhe učestvovati na konkursu! Državni prvaci u svojim kategorijama i u malim i u velikim bazenima da nijesu dobili ni zahvalnicu od svog grada.Baš se razumije te u sport i znate da prepoznate talenat.Kad te grad zaboravi šta da očekujemo od nekog drugog.Još jednom sve čestitke nagrađenima!

   1. Tačno, precizno. Bila sam najblaže rečeno, ogorčena stanjem u nikšićkom sportu, kada je o njemu vodio “brigu” DPS. E možete zamisliti, kakav je rad aktuelnog Sekretarijata, kada tvrdim da je nerad njihovih prethodnika, bio mnogo bolji od “truda” Ivanovića i društva. Za njih postoje samo borilački sportovi.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Isplata penzija za jun počinje danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore.
  Premijer Milojko Spajić zajedno sa saradnicima i ministrima danas je predstavio program "Evropa sad 2". On je tom prilikom najavio da će prosječna zarada u Crnoj Gori uskoro biti 1.000 eura. Povećanje je najavljeno od 1. oktobra.