Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Novi kiks Sutjeske: Mladost osvojila bod kraj Bistrice

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 03.09.2023. u 22:26
Sutjeska je opet razočarala, pošto je bod iz Nikšića odnijela Mladost 3:3.

Sutjeska nije pobijedila šesti put zaredom u šampionatu, a bila je nikad bliže - karakter vicešampiona je ponovio bio na ispitu i opet su Nikšićani na njemu pali.

Imao je domaćin kraj Bistrice 2:0 (golovi Đorđa Šaletića i Marka Matanovića) i penal protiv Mladosti, a kada ga nije iskoristio Matanović počeo je "haos" na terenu.

Boris Došljak je u 78. smanjio, Abdulsamed Abdulahi evrogolom u 87. izjednačio i tada je ustvari tek krenuo pravi meč s obzirom da se igralo gotovo 25 minuta sudijske nadoknade zbog nestanka električne energije na stadionu...

Sutjeska je u 91. ponovo povela - pogodak Dragana Grivića, ali kada neće onda zaista neće - zasluženi remi timu sa DG arene donio je Bogdan Milić udarcem glavom u 107. minutu.

Izvor: Vijesti.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.