Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bojić: Jedva čekam povratak u Kinu, ali prije toga moramo biti disciplinovani

91991271_233859567724831_3419926056570716160_n
FIVB.ORG
  • Autor onogost.me
  • 01.04.2020. u 06:10

Situacija sa koronavirusom odbojkaša Marka Bojića zatekla je u Kini, gdje je naš sugrađanin stigao nepun mjesec dana prije nego što se virus pojavio u ovoj zemlji krajem prošle godine.

U svom novom klubu tek je bio počeo da igra, a već je nakon dva mjeseca, tačnije prvog februara morao da pakuje kofere i da se vrati u Crnu Goru. Sada je ponovo u karantinu i ponovo se susreće sa onim što je već vidio na Dalekom istoku, ali ne gubi volju i zna da se samo disciplinom može pobijediti.

“Bio sam u Kini svega dva mjeseca gdje sam igrao za Ziangsu, ekipu iz grada Nanjing. Bio sam tamo od prvog decembra do prvog februara, odakle sam morao da se vratim zbog epidemije koronavirusa. Bilo je vrhunski u Kini, imao sam fenomenalne uslove za rad i bio sam član veoma dobre ekipe koja je u vrhu kineske lige. Onda je počeo ovaj virus, koji je iz dana u dan komplikovao situaciju, pa je prekid takmičenja i povratak kući bio neminovan”, kazao nam je naš reprezentativac.

Bojić je naveo i da jedva čeka da se vrati u Kinu, ali i da moramo sada svi shvatiti ozbiljnost situacije i da treba maksimalno biti disciplinovan.

“Skoro je odlučeno da će se liga nastaviti. Čim se poboljša ova novonastala situacija i čim prođe karantin, otputovaću za Kinu, što, moram priznati, jedva čekam.  Ipak, svi moramo biti strpljivi jer je trenutno situacija veoma ozbiljna u svijetu. Pozivam ovom prilikom sve građane da budu disciplinovani i da poštuju pravila jer ćemo tako sigurno brže pobijediti ovaj virus i vratiti se normalnom životu”, istakao je naš sugrađanin u razgovoru za portal Onogošt.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.