Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gradski derbi odbojkaša za bijeg sa dna tabele

23231752_10155012567492727_1113946916_n_0_0_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.03.2018. u 07:27

Danas su na programu utakmice 13. kola Prve lige za odbojkaše u okviru kojeg će se u Nikšiću sastati gradski rivali Volej star i Sutjeska.

Dvije ekipe koje do sada imaju najlošiji učinak u prvenstvu i zauzimaju dva posljednja meča, u međusobnim duelima će rešavati ko će se ostalim ekipama priključiti u plej-ofu, pa ovaj duel ima veliki značaj za oba tima.

U jesenjem dijelu sezone po jednu pobjedu imaju i Sutjeska i Volej star, koje su ostvarene upravo u međusobnim utakmicama, pa se i danas očekuje rezultatski zanimljiv susret.

Gradski derbi između Volej stara i Sutjeske igra se od 19h, u drugom susretu sastaju Bar volej i Jedinstvo Bemax od 17h, dok je Budućnost Capital Plaza slobodna ovog vikenda.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.