Nikšićko pozorište: „Kultopis“ – Miodrag Skale Gvozdenović

page_skale
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2015. u 05:51

Tribina „Kultopis“, čiji ċe gost biti Miodrag Skale Gvozdenović, održaće se večeras u sali Nikšiċkog pozorišta u 20h. Razgovor sa proslavljenim sportistom ċe voditi Milorad Đurkoviċ, sportski novinar i komentator. 

Organizator ovog događaja je JU „Zahumlje“ u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiċu i Septembarskih dana 2015.
Miodrag Skale Gvozdenovic rođen je 19.09. 1945.godine u Nikšiċu. Karijeru je započeo u OK „Sutjeska“. Sa OK „Spartak“ Subotica bio je treċi u Kupu Šampiona. Odigrao je preko 300 utakmica za nacionalnu selekciju Jugoslavije. Sa Jugoslavijom je osvojio bronzanu medalju 1975. na Evropskom prvenstvu u odbojci, koje je odrżano u Beogradu. Bio je jedan od najboljih odbojkaša tog vremena u svijetu.Sada żivi i trenira u Subotici.
Ulaz je slobodan. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Odbojkaši Budve u polufinalu Kupa Crne Gore igraće protiv barske ekipe Galeb Liko Soho Group, dok će rival Budućnost Volleya biti Sutjeska, odlučeno je žrijebom u prostorijama Odbojkaškog saveza.