Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Odbojkaši Sutjeske jure visok plasman u novoj sezoni

naslovna
  • Autor onogost.me
  • 27.10.2015. u 09:07

U OK Sutjeska Nikšić uoči starta Prve lige najavljuju visok plasman u novoj sezoni koja zvanično startuje narednog vikenda.  

Na konferenciji za medije trener prvog tima, Miodrag Perošević, predstavio je tim i naglasio da očekuje da će spoj iskustva i mladosti doprinijeti boljim rezultatima u ovoj sezoni. Igrački kadar čine iskusni Aleksandar Bojić, Branko Rosandić i Miloš Vulić uz mlađe igrače među kojima su Vladan Stojanović, Đole Baletić, Ilija Bošković, Niko Perošević i Dragan Stojanović. Novajlije u ekipi su Petar Perošević, koji je ujedno i povratnik u ekipi, kao i juniorski reprezentativac Filip Brajković, koji je stigao iz podgoričke Budućnosti.

“Vjerujem da ovaj tim može do polufinala prvenstva i plasmana na polufinalni turnir Kupa Crne Gore“, naglasio je Perošević.

Trener mlađih kategorija Zoran Taušan je naveo da u klubu ima potencijala u mlađim kaategorijama, i da se ozbiljno računa na njih u budućnosti.

Predsjednik kluba Mirko Perošević je naveo da je završen i administrativni dio posla, promijenjen je grb kluba, i urađen je sajt kluba (www.oksutjeska.com).

Prvi meč odbojkaši Sutjeske igraju sa gradskim rivalom Volej Starom u kojem će biti domaćini, dok će još ugostiti Budućnost i Jedinstvo u prvom dijelu sezone, a gostovaće Bar Voleju I Budvanskoj Rivijeri. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.