Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Odbojkaški vikend u Sportskom centru

volej_star
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 20.11.2015. u 18:59

Ovog vikenda u Sportskom centru se igraju dva meča prve odbojkaške lige. 

U subotu od 16.00 časova Volej Star očekuje najteži meč u dosadašnjem dijelu prvenstva.  Ekipi Vladimira Đokića u goste dolazi aktuelni šampion i učesnik Lige šampiona, ekipa Budvanske Rivijere.

Nikšićka ekipa se neće unaprijed predavati, iako ispred sebe ima izrazitog favorita i igrački najkvalitetniju ekipu u ligi.

”Protiv Budvanske Rivijere nas očekuje sigurno najteži meč do sada, u kojem ćemo za razliku od meča sa ekipom Budućnosti, biti u kompletnom sastavu. Gosti su svakako favoriti, ali ćemo mi pokušati da iskoristimo prednost domaćeg terena, i umor budvanske ekipe iza koje je meč u Ligi šampiona”, naveo je Stefan Matković, igrač Volej Stara.

Drugi predstavnik Nikšića u prvoj ligi, ekipa Sutjeske, ugostiće odbojkaše bjelopoljskog Jedinstva. U dosadašnjem dijelu prvenstva i Sutjeska i Jedinstvo imaju po jednu pobjedu i dva poraza, pa se očekuje interesantan meč. Susret između Sutjeske i Jedinstva je na programu u nedjelju od 17.00 časova.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.