Održani časovi odbojke u osnovnoj školi ,,Mileva Lajović Lalatović”

sliak_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.12.2015. u 18:37

Iako je godina na isteku, u Odbojkaškom klubu Sutjeska iz Nikšića je i dalje radno. Nakon časova održanih u tri nikšićke osnovne škole, ,,Braća Labudović” ,,Milija Nikčević” i ,,Radoje Čizmović”, klub je u ponedeljak održao čas i u školi ,,Mileva Lajović Lalatović”.

Osnovne elemente odbojke predstavili su trener prvog tima Miodrag Perošević i trener škole odbojke Zoran Taušan. U praktičnom dijelu su im pomagali članovi plavo-bijelog kolektiva Jovan Perošević, Nikola Taušan, Đuro Popović, Dušan Nikolić, Igor Perović, Dragan Stojanović. Času je prisustvovala i nastavnica fizičkog vaspitanja Đina Kalezić.

,,Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da učenicima i ove škole predstavimo odbojku kao sport, i upoznamo ih sa osnovama u onoj mjeri koliko je to moguće za jedan školski čas. Nadam se da smo uspjeli da ih zaintrigiramo za ovaj sport, a svi koji su zainteresovani mogu da dođu u naš klub i da bez ikakvih obaveza provjere da li odbojka odgovara njihovim afinitetima”, rekao je nakon časa trener Miodrag Perošević.

Zoran Taušan je dodao da je ovo samo nastavak već započete promocije, i da se u narednoj godini mogu očekivati posjete i drugim školama u gradu pod Trebjesom.

,,Ovi časovi su podržani od strane Odbojkaškog saveza Crne Gore, i svim školama koje smo posjetili smo uručili lopte koje im je savez donirao kao učesnicima ovog projekta”, kazao je Taušan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.