Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održani časovi odbojke u osnovnoj školi ,,Mileva Lajović Lalatović”

sliak_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.12.2015. u 18:37

Iako je godina na isteku, u Odbojkaškom klubu Sutjeska iz Nikšića je i dalje radno. Nakon časova održanih u tri nikšićke osnovne škole, ,,Braća Labudović” ,,Milija Nikčević” i ,,Radoje Čizmović”, klub je u ponedeljak održao čas i u školi ,,Mileva Lajović Lalatović”.

Osnovne elemente odbojke predstavili su trener prvog tima Miodrag Perošević i trener škole odbojke Zoran Taušan. U praktičnom dijelu su im pomagali članovi plavo-bijelog kolektiva Jovan Perošević, Nikola Taušan, Đuro Popović, Dušan Nikolić, Igor Perović, Dragan Stojanović. Času je prisustvovala i nastavnica fizičkog vaspitanja Đina Kalezić.

,,Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da učenicima i ove škole predstavimo odbojku kao sport, i upoznamo ih sa osnovama u onoj mjeri koliko je to moguće za jedan školski čas. Nadam se da smo uspjeli da ih zaintrigiramo za ovaj sport, a svi koji su zainteresovani mogu da dođu u naš klub i da bez ikakvih obaveza provjere da li odbojka odgovara njihovim afinitetima”, rekao je nakon časa trener Miodrag Perošević.

Zoran Taušan je dodao da je ovo samo nastavak već započete promocije, i da se u narednoj godini mogu očekivati posjete i drugim školama u gradu pod Trebjesom.

,,Ovi časovi su podržani od strane Odbojkaškog saveza Crne Gore, i svim školama koje smo posjetili smo uručili lopte koje im je savez donirao kao učesnicima ovog projekta”, kazao je Taušan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.